E

Fullservice kommersiell städning

     Välkommen till vår hemsida! Vi är ett städföretag som erbjuder full service inom kommersiell rengöring. Oavsett om du behöver städa ditt kontor, din butik, din restaurang eller din industrilokal, kan vi hjälpa dig med en skräddarsydd lösning som passar dina behov och din budget.

Vi har lång erfarenhet av att städa olika typer av kommersiella miljöer och vi vet vad som krävs för att skapa en ren, fräsch och trivsam arbetsplats. Vi använder oss av miljövänliga och effektiva rengöringsmedel och metoder som garanterar ett högkvalitativt resultat. Vi har också en noggrann kvalitetskontroll och uppföljning för att säkerställa din nöjdhet.

 

    När du anlitar oss för kommersiell rengöring får du följande fördelar:

– En fast kontaktperson som ansvarar för din städning och som du alltid kan nå vid frågor eller synpunkter.
– En flexibel städschema som anpassas efter dina önskemål och verksamhetens behov.
– En professionell och pålitlig städpersonal som är utbildad, försäkrad och har kollektivavtal.
– En konkurrenskraftig pris som inkluderar alla kostnader för material, utrustning och transport.
– En gratis offert och konsultation där vi besöker din lokal och ger dig ett skriftligt förslag på hur vi kan städa den.

Om du är intresserad av att veta mer om vår full service inom kommersiell rengöring, kontakta oss idag för en gratis offert och konsultation. Vi ser fram emot att höra från dig och att få möjlighet att visa dig vad vi kan göra för din verksamhet!

Kontakta oss för detäljerad information och pris

Nöjda Kunder

“Jag är mycket nöjd med kontorsstädningen som jag fick av GSGgroup AB. De var punktliga, noggranna och vänliga. De tog hand om alla detaljer och lämnade mitt kontor skinande rent. Jag rekommenderar dem varmt till alla som behöver en professionell och pålitlig städfirma.”

“Jag är mycket nöjd med kontorsstädningen som jag fick av GSGgroup AB. De var punktliga, noggranna och vänliga. De tog hand om alla detaljer och lämnade mitt kontor skinande rent. Jag rekommenderar dem varmt till alla som behöver en professionell och pålitlig städservice.”